"rugby-cullera"Primera part

Primera part molt bona de l’equip en atac, amb una davantera que va millorant el físic i això es notá en les fases de joc.

Dominarem la melé en tot moment i la touch va millorar prou més que en altres partits, tot i que encara hem de seguir millorant.

Els 3/4 jugaren de manera atrevida jugant molt bé encara que les errades en defensa ens varen fer perdre el que juanyàvem.

Aconseguirem posar-nos per davant amb un assaig de Victor Sieres transformat per Victor Monserrat i un colp transformat per Edu Calatayud, però amb l’última jugada del Barbarians abans del descans, aprofitant una errada de defensa va canviar el marcador, deixant un resultat parcial de 12 a 10.

Segona part

A la segona part, l’equip local ens apretá de valent i estiguerem molt de temps en el nostre camp defenent amb molt d’esforç, però encaixant un nou assaig i un cop de castic deixant el resultat en un 20-10.

A poc a poc anarem eixint del nostre camp però sense crear molt de perill com heu haviem fet en la primera part, fins el final del partit que va ser trepidant, atacarem de valent fins que Edu Calatayud s’inventá una jugada individual després de unes bones fases de la nostra davantera assaigant i deixant el marcador en un 20-15, faltaven 2 minuts per a poder aconseguir els primers punts, però com al principi les errades en defensa ens costá un altre assaig en contra amb el temps complit.

Al final 27-15.

Lo mes positiu que ens portem es la gran millora en el nostre joc que hem vist en els ultims partits.

A seguir millorant.