“Encara queda temps”

Minut 32. Marcador 18-5. El capità del Poble Nou: “Tranquils. Queda molt de temps encara”. Ací va estar la clau del partit.

El Cullera va fer una primera part d’alt nivell, amb
confiança en si mateix i gaudint del joc. Bona defensa i jugant sense floritures fent vibrar el públic assistent.

Assaig de Marcos Hidalgo en el primer minut de partit

Un assaig en el primer minut de joc de mans de Marcos Hidalgo però sense transformació feia bollir les grades i emocionar el públic.

L’alegria durava poc perquè el CN Poble Nou xutava a pals un col de càstig que deixava en només 5 minuts de partit un just 5 a 3.

Segon assaig de l’INTER en menys de 10 minuts

En només 7 minuts més, de nou un avespat Marcos Hidalgo feia un nou assaig en interceptar un passe entre els centres del CN Poble Nou i posant el baló sota pals. Eduard Calatayud s’encarregava de transformar amb seguretat. I tornava l’energia al nostre equip.

Bons placatges i defensa de Inter-A Cullera durante el partit. A la foto, Álvaro Ferrer

Començavem a sentir-nos segurs, semblava que tot anava pel bon camí. Aquesta vegada era el contrincant qui es posava nerviós, no era capaç de guanyar melés i perdia balons. L’INTER era qui imposava el ritme del partit i el seu ritme de joc, pressionant molt en la 22 dels visitants. Fruit d’aquesta pressió va esdevindre una colp de castig a favor de l’INTER.

Els nostres jugaven amb serenitat i amb cap. No es van precipitar a fer un joc ràpid com altres vegades s’havia fet amb un mal resultat, sino que veient una bona orientació, el capità Eduard calatayud va demanr xutar a pals.  Minut 18, l’INTER es posava per davant amb 15 punts de diferència, arribant a un resultat esperançador de 18 a 3.

Minut 34, punt d’inflexió

Tanmateix al minut 34, CN Poble Nou va aconseguir fer una assaig  sense transformació, i tot va canviar.  Arribariem al descans amb un parcial de 18 a 8.

A més d’aquesta admirable actitud grupal, cal destacar el bon treball d’Armen Hayrapetyan, que va jugar amb febre fent una tasca impressionant.

El capità Edu Calatayud parlant amb els seus companys durant el descans

Una segona part difícil

Al minut 13 de la segona part vindria un nou assaig del CN Poble que va afectar moralment els nostres que ja començaven a estar esgotats de la pressió que estava fent els rivals. Resultat parcial de 18 a 8.

En aquest moment, l’equip català va fer 3 canvis, deu minuts després en faria 2 més que donarien una vitalitat important. Amb aquests canvis aconseguiren incrementar el ritme del partit prenent la iniciativa del partit. El cansament començà a fer acte de presència i els nostres jugadors començaren a cometre errades i posar-se nerviosos. Touches caòtiques, passes deficitaris i manca d’encert en general.

L’INTER va substituir a Armen Haraypetyan per Dario Ferrer i pocs minuts després a Ruben Manzanera pel seu germà Noel.

Al minut 65 vindria el darrer assaig de CN Poble Nou, que en no transformar-se deixava un resultat de 18 a 20.

"marcos-hidalgo-rugby-cullera"

Marcos Hidalgo, “Man of the match”

A més, l’expulsió de Dario Ferrer ens deixaria amn 14 durants els últims minuts del partit ja amb poques possibilitats de poder canviar el resultat.

El Poble Nou, com altres equips, fou superior? Clarament no. 

Aleshores, per què ens va guanyar el CN Poble Nou?

Simplement mantenir-se dintre del partit. Quan eren arrasats en melé, prenien aire i a per la propera. Perdien un baló i no maleïen. Seguien jugant molt junts assegurant els passes i no perderen la confiança. Cal felicitar a CN Poble Nou per la victòria.

Tots sabem que són bons jugadors, com demostraren en la primera part i tots sabem que el seu nerviosisme no és més que una actitud front a la responsabilitat de defensar els nostres colors.

En la victòria i en la derrota estem amb ells! Amunt gatsblaus!

Per part de l’INTER-A Forval Cullera van jugar:

LARRAGUETA, Gustavo Oscar (pilier)

CHORNET, Héctor (talonador)

MANZANERA, Rubén (pilier)

GOMIS, Sergi (segona)

BENEYTO, Andres (segona)

JAIME, Eric (tercera)

HAYRAPETYAN, Armen (tercera)

SIERES, Victor (flanker)

MANSILLA, Ismael (mig de melé)

CALATAYUD, Eduard (apertura)

VALIENTE, Jose Francisco (ala)

HIDALGO, Marcos (1r centre)

NAZARENO, Ison (2n centre)

FERRER, Alvaro (ala)

MONTSERRAT, Victor (arrier)

Alineación del Inter-A para el partido contra CN Poble Nou

Canvis:

Abel Fernández (min. 46)

Dario Ferrer (min. 51)

Noel Manzanera (min. 59)

Completaren el planter:

Nahuel Aloisi

Adrià Castelló

Alex Sancasto

Rafa de la Torre

Miguel Ángel Mafé

Entrenadors:

Simon Artiles, Rafa Beltrán i Juan Vicente Chornet

Delegat:

Juan Cerveró

Javier Grau

Lambert Olivert

Metge:

Alexey Nosau