Article d’opinió.

"rugby-cullera"Tercera jornada del campionat territorial valencià i encontre favorable al Cullera per 52-12 front La Vila, que deixa als nostres en segona posició a la taula de la classificació per darrere del Dénia. El marcador, fruit de les vuit marques i sis transformacions, reflexa perfectament el que va estar el partit, però cal fer-ne una precisió: La Vila no es va rendir mai i sempre intentà plantar cara, el que va fer que l’enfrontament fora d’allò més entretingut i s’ha de dir que a l’inici de la segona meitat pressionà de debò.

Els nostres no començaren bé. Al minut dos de joc, un desajust en defensa ens constà una marca en contra, i això és preocupant perquè sembla que comencem tots els partits amb el resultat en contra. En aquest cas 0-7, el mateix que la setmana passada, i novament a remuntar.

Amb tot, el Cullera no es va desconcentrar i, ans al contrari, desplegà un joc de nivell, ràpid i poderós pel que fa a la davantera i amb velocitat i profunditat per part dels tres quarts. L’únic que encara no acaba de quallar són les touches, on es produeixen veritables desgavells, però de segur l’equip tècnic trobarà la solució. I tampoc La Vila anà sobrat en aquest aspecte.

Pel que fa a les melés, superioritat dels blaus encara que els jonens aguantaren prou bé i de vegades ens superaren, però en joc tancat els cullerencs foren molt superiors, furtant molts balons, dominant els agrupaments i perforant la defensa rival repetidament aconseguint tant marques con guanyar metres.

El joc al peu va estar intel·ligent i aconseguí estar el complement ideal a l’atac dels tres quarts, superant als visitants i aconseguint marques després de transmetre el baló per tota la línia. En defensa, el joc al peu també va estar efectiu, però alguna que altra errada de placatge i posicionament ens proporcionà alguns esglais, encara i que l’encontre sempre va estar controlat pel Cullera.

En definitiva, partit efectiu i vistós dels nostres davant un conjunt molt lluitador que mai baixà els braços tot i la diferència al marcador, al que s’ha de felicitar també per haver-nos ofert un bon espectacle sense rendir-se en cap moment i a més molt esportiu i net. Rugbi en estat pur."rugby-cullera"

Felicitar també l’àrbitre del matx, Senyor Víctor Borrás Olivares, qui va facilitar la continuïtat del joc i que encertà en tot moment gràcies tant a la lectura del partit com l’aplicació correcta del reglament i una forma física immillorable.

El Noi Ovalat.